Full Service

Konferencer

Når I afholder konference hos MEET, er alt inkluderet. Det eneste I skal fokusere på er arrangementet så energien og udbyttet stiger.

Afhængig af konferencens varighed, tilbydes forplejning i form af morgen- og/eller frokostbuffet samt kaffe/te og forfriskninger i pauserne.

MEETs fleksible lokaler gør det enkelt også at fordeles i grupperum.

Tæt på centrum

MEET ligger tæt på centrum, så I let og hurtigt kan komme til København, hvad enten det er med offentlig transport eller med bil eller cykel.

Tæt på centrum

Fri WiFi

Hos MEET forstår vi vigtigheden af at være på internettet – også i arbejdstiden. Vi har en 100/100 Mbit fiber, hvis kapacitet rækker helt op til 600 brugere.

Fri WiFi

Full Service

MEET tilbyder komplette pakkeløsninger hvor alt er inkluderet. Det betyder at du som gæst kan koncentrere dig 100% om arrangementet.

Full Service

Professionel lyd og lys

MEET tilbyder moderne faciliteter med professionelle lyd-, lys- og billedløsninger af høj standard. Dette betyder audiovisuelle præsentationer i fantastisk kvalitet.

Professionelt lyd og lys

Parkering

MEET har over 60 parkeringspladser på selve konferencestedet, samt 40 p-pladser umiddelbart uden for konferencestedet.

Parkering

Unikke lokaler

MEET byder jer velkomne i stilrene, moderne lokaler med højt til loftet, hvor opstilling og indretning er tilpasset netop dine ønsker og behov.

Unikke lokaler

Infrastruktur

MEET er placeret optimalt i forhold til Københavns centrum, lufthavnen og offentlig transport. Beregn 10 minutter til lufthavnen og 15 minutter til centrum hvis I kører i bil.

Infrastruktur

Lækre udendørsområder

Når vejret indbyder hertil kan kaffepauserne nydes i lækkert udendørsmiljø.

Lækre udendørsområder

Vil du ringes op?

Lad os fortælle jer mere om, hvordan MEET kan danne ramme om jeres kommende event!

Tak for din besked

Vi ringer dig op så hurtigt vi kan.