Ideelle

Møderum

Vores spidskompetence er individuelt tilpassede pakkeløsninger, udarbejdet i samarbejde med kunden. Både for korte og længerevarende events tilbydes ideelle mødefaciliteter i flotte, inspirerende opgivelser. Vi tager hånd om alt det praktiske fra lyd, lys og billede til forplejning. Vores dedikerede stab har fokus på de mange små detaljer, som et succesfuldt arrangement er afhængigt af.

Unikke lokaler

MEET byder jer velkomne i stilrene, moderne lokaler med højt til loftet, hvor opstilling og indretning er tilpasset netop dine ønsker og behov.

Unikke lokaler

Tæt på centrum

MEET ligger tæt på centrum, så I let og hurtigt kan komme til København, hvad enten det er med offentlig transport eller med bil eller cykel.

Tæt på centrum

Små og store lokaler

MEET rummer både små og store lokaler, således I altid sikres de hele ideelle lokaler til netop jeres arrangement.

Små og store lokaler

Professionel lyd og lys

MEET tilbyder moderne faciliteter med professionelle lyd-, lys- og billedløsninger af høj standard. Dette betyder audiovisuelle præsentationer i fantastisk kvalitet.

Professionelt lyd og lys

Parkering

MEET har over 60 parkeringspladser på selve konferencestedet, samt 40 p-pladser umiddelbart uden for konferencestedet.

Parkering

Infrastruktur

MEET er placeret optimalt i forhold til Københavns centrum, lufthavnen og offentlig transport. Beregn 10 minutter til lufthavnen og 15 minutter til centrum hvis I kører i bil.

Infrastruktur

Fri WiFi

Hos MEET forstår vi vigtigheden af at være på internettet – også i arbejdstiden. Vi har en 100/100 Mbit fiber, hvis kapacitet rækker helt op til 600 brugere.

Fri WiFi

Forplejning

God forplejning er en vigtig del af et vellykket arrangement. Vores køkken sørger for alt fra morgenbuffet, lækre sandwiches og frugt.

Forplejning

Vil du ringes op?

Lad os fortælle jer mere om, hvordan MEET kan danne ramme om jeres kommende event!

Tak for din besked

Vi ringer dig op så hurtigt vi kan.